Bel ons via 0527-651761 of stuur een e-mail.

Onze bedrijfsvoering

Korf KB (kathodische bescherming) is een bedrijf dat net een stukje verder gaat. Verder dan wat strikt noodzakelijk is, en verder dan alleen een prettige samenwerking. Wij van Korf KB zijn gedreven, hardwerkende Urkers die altijd de perfecte oplossing zoeken voor de klant en niet stoppen tot we deze gevonden hebben. Met de grootste zorg en aandacht voor uw wensen en gebruikmakend van onze ruime ervaring, kunnen we u altijd de beste kwaliteit leveren.

Deze kwaliteit ziet u met name terug in de werkmentaliteit van ons team van enthousiaste vakmensen. We zetten ons altijd voor 100% in en dragen zorg voor alle werkzaamheden die komen kijken bij een project. Daarbij combineren we verschillende technieken en disciplines en voeren we rigoureuze kwaliteitscontroles uit op ons eigen werk.

Dit geldt ook zeker voor de veiligheid, een aspect dat erg belangrijk is in ons werk en dat we heel serieus nemen. Ons bedrijf en personeel beschikt dan ook over alle vereiste certificeringen, zodat u zeker weet dat het werk onder veilige omstandigheden wordt uitgevoerd en risico’s tot het minimum beperkt worden.

Neem contact op
Het team van Korf Kathodische Bescherming

Duurzaamheid en MVO

Bij Korf KB hechten we veel belang aan duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Geen enkel bedrijf heeft tegenwoordig bestaansrecht als er niet bewust wordt omgegaan met het milieu en de duurzaamheid van de producten.

Korf KB (kathodische bescherming) zet daarom vol in op schone, zuinige en kwalitatief hoogstaande materialen en een verantwoorde arbeidsethiek.

We zijn daarbij continu op zoek naar manieren waarop we ons nog verder kunnen verbeteren en een voorbeeldfunctie kunnen vervullen binnen onze branche en omgeving.