Bel ons +(0)527-651761 of stuur een e-mail

Onderhoud en herstel voor Kathodische Bescherming

Wat wij doen

Diensten, advies en producten voor klanten voor Kathodische Bescherming in Nederland.

Plan ontwikkeling

Plan ontwikkeling

Een goed werkend Kathodische Bescherming systeem is niet alleen wenselijk voor de levensduur van uw assets, maar ook als norm vastgelegd in de NEN 12954. Er bestaat helaas niet iets als een standaard KB-systeem.

KB Revisie

KB Revisie

Korf KB kan u als leiding eigenaar totaal ontzorgen op het gebied van kathodische bescherming revisie werkzaamheden op uw leidingnet.

Aarding

Aarding

Naast het leveren, installeren en onderhouden van KB-systemen, houdt Korf KB zich ook bezig met het ontwerpen van deze systemen. Zo weten we zeker dat aan alle veiligheidseisen en de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan en kunnen we de klant optimaal adviseren.

Coating

Coating

Coating is de eerste beschermende optie tegen mechanische beschadigingen en corrosie van stalen objecten, (gas) pijpleidingen in een elektrolyt.

Afstandsbewaking

Afstandsbewaking

Afstandsbewaking kan worden ingezet om bepaalde KB-objecten continu te monitoren en snel te kunnen reageren op eventuele storingen.

Veiligheid

Veiligheid

Korf KB staat voor veiligheid in al zijn facetten. Veiligheid op het werk is veelomvattend en een aspect waarmee wij bewust bezig zijn.

Ontwerpen van Kathodische Bescherming systemen

Om u als klant compleet te ontzorgen, ontwerpen wij ook de Kathodische Bescherming systemen zoals vastgelegd in de NEN 12954 norm. Belangrijk is dat per project gekeken wordt welk systeem het meest effectief is en of het goed aansluit op het bestaande KB-systeem.

Elisa remote monitoring beeldmerk
Elisa

Voor afstandsbewaking hebben wij in samenwerking met Technolution het Elisa systeem ontwikkeld. Daarmee kan op de gelijkrichter (Elisa -1)Elisa Remote monitoring of een meetpaal (Elisa -3) live meegekeken worden voor actuele metingen met een uitgebreide historie en alarmeringen. Neem contact op voor meer informatie of kijk op elisa-monitoring.com.

Anodebed boring
Anode productie

Wij assembleren de anodes in eigen beheer om kwaliteit en duurzaamheid van de anodes te kunnen waarborgen. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn hierin onze kernwaarden. Bekijk onder media onze informatie film hierover en in de shop kunt u deze anodes bestellen, met alle bijbehoren.

Wagenpark en bedrijfspand Korf KB
Vacatures

Binnen ons bedrijf hebben wij een doorlopende behoefte aan technisch geschoolde medewerkers. Als jij in een leuk team met doorgroei mogelijkheden wilt werken aan innovatieve projecten in de Kathodische bescherming, ben je bij ons van harte welkom voor een goed gesprek. Houdt onze vacature pagina in de gaten voor gerichtere jobs, maar schroom niet een open sollicitatie te doen. We ontmoeten je graag!

Wilt U meer informatie over wat Korf KB voor uw organisatie?