Bel ons +(0)527-651761 of stuur een e-mail

KB en Aarding voor Zonneparken

Wat wij doen

Een beknopt overzicht van onze diensten en services die Korf Kathodische Bescherming levert aan klanten in heel Europa.

Plan ontwikkeling

Plan ontwikkeling

Een goed werkend KB-systeem is niet alleen wenselijk voor de levensduur van uw assets, maar ook als norm vastgelegd in de NEN 12954. Er bestaat helaas niet iets als een standaard KB-systeem.

KB Revisie

KB Revisie

Korf KB kan u als leiding eigenaar totaal ontzorgen op het gebied van KB revisie werkzaamheden op uw leidingnet.

Aarding

Aarding

Naast het leveren, installeren en onderhouden van KB-systemen, houdt Korf KB zich ook bezig met het ontwerpen van deze systemen. Zo weten we zeker dat aan alle veiligheidseisen en de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan en kunnen we de klant optimaal adviseren.

Coating

Coating

Coating is de eerste beschermende optie tegen mechanische beschadigingen en corrosie van het stalen object in een elektrolyt.

Afstandsbewaking

Afstandsbewaking

Afstandsbewaking kan worden ingezet om bepaalde KB-objecten continu te monitoren en snel te kunnen reageren op eventuele storingen.

Veiligheid

Veiligheid

Korf KB staat voor veiligheid in al zijn facetten. Veiligheid op het werk is veelomvattend en een aspect om bewust mee bezig te zijn.

Ontwerpen van KB systemen

Om u als klant compleet te ontzorgen, ontwerpen wij ook de KB systemen zoals vastgelegd in de NEN 12954 norm. Belangrijk is dat per project gekeken wordt welk systeem het meest effectief is en of het goed aansluit op het bestaande KB-systeem.

Elisa

Voor afstandsbewaking hebben wij in samenwerking met Technolution het Elisa systeem ontwikkeld. Daarmee kan op de gelijkrichter (Elisa -1) of een meetpaal (Elisa -3) live meegekeken worden voor actuele metingen met een uitgebreide historie en alarmeringen. Neem contact op voor meer informatie of kijk op elisa-monitoring.com.

Anode productie

Om de kwaliteit en duurzaamheid van anodes te kunnen waarborgen, assembleren wij de anodes in eigen beheer. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn hierin onze kernwaarden. Bekijk onder media onze informatie film hierover en in de shop kunt u deze anodes bestellen, met alle bijbehoren.

Vacatures

Binnen ons bedrijf hebben wij een doorlopende behoefte aan technisch geschoolde medewerkers. Als jij in een leuk team met doorgroei mogelijkheden wilt werken aan innovatieve projecten in de Kathodische bescherming, ben je bij ons van harte welkom voor een goed gesprek. Houdt onze vacature pagina in de gaten voor gerichtere jobs, maar schroom niet een open sollicitatie te doen. We ontmoeten je graag!

Wilt U meer informatie over wat Korf KB voor uw organisatie?